Over mij

 

Mijn naam is Imke Cremers en ik ben 22 jaar. Ik ben geboren en opgegroeid in zuid-limburg en ben nu woonachtig in Veghel, maar ik ben bereid in verschillende regio's fotoshoots te doen. Vanaf mijn 13e fotografeer ik graag en dat is inmiddels dan ook een beetje een uit de hand gelopen hobby. Ik fotografeer overigens zowel op locatie als in mijn studio! Als je geïnteresseerd bent in een fotoshoot, dan kun je mij een berichtje sturen via 'contact'.

 

Bij Imke Cremers Photography krijg je per fotoshoot een aantal tientallen foto's, variërend tussen de 40 en 60, ook afhankelijk van de lengte van de fotoshoot. Deze foto's worden binnen 1 à 2 weken compleet bewerkt op DVD aangeleverd.

 

In de studio is het mogelijk om zowel met een zwarte als met een witte achtergrond te fotograferen.

 

Staat de prijs voor jouw gewenste fotoshoot niet op deze pagina? Vraag het dan gerust even vrijblijvend na via het contactformulier!

Prijzen

 

 

Portret één persoon

Elke persoon extra

 

 

Kinderen

 

 

Feest

 

 

Muziek

 

 

Communie

 

 

 

 

 

 

€55,-

€5,-

 

 

€65,-

 

 

€100,-

 

 

€100,-

 

 

€60,-

Ook sta ik graag open voor huwelijksfotografie. Meer interesse hierin en de kosten hiervoor? Twijfel niet en contacteer mij simpel via de contactpagina!

 

 

Wanneer de fotoshoot definitief is vastgesteld, zal er een aanbetaling van 30% gevraagd worden.

 

Bij locaties verder dan 20km zal er een reiskostenvergoeding afgesproken worden.

Tips

 

  • Inspiratiefoto's zijn altijd handig, zo weten we allebei wat er verwacht wordt.
  • Als je een studiofotoshoot wilt, houd dan rekening met de kleding die je aantrekt. Witte kleren tegen een witte achtergrond is bijvoorbeeld niet aan te raden.
  • Neem eventueel meerdere kledingsetjes en accessoires mee. Als je iets draagt waar je je goed in voelt is dit te zien op de foto's.
  • Nerveus? Neem eventueel een vriend(in) mee die je laat ontspannen.
  • Zorg goed voor elk deel van je lichaam de dagen voor de fotoshoot. Onthaar waar nodig en verzorg je huid goed.
  • Er is geen visagiste aanwezig, make-up graag zelf meenemen.
  • Bij een fotoshoot voor kinderen is het handig om speeltjes of andere rekwisieten mee te nemen waarbij het kind zich gemakkelijk voelt.

Copyright 2016 © Imke Cremers | All Rights Reserved